(ВИДЕО) ЗАВЕАНИ СЕЛА НА ПАДИНИТЕ НА ШАРА

//

Жителите на селото Вејце за Алсат известуваат дека снежните врнежи што го зафатија полошкиот регион блокираа неколку патишта, вклучително и патот помеѓу селата Селце и Вејце. Снимките испратени до редакцијата на „Алсат“ ја прикажуваат состојбата на патиштата во Вејце, на падините на Шарпланина. Жителите велат дека патот не е расчистен 48 часа и е целосно непрооден. Нивните апели до општината засега се без одговор.

Извор: АлсатМ

Претходна статија

СКОПЈАНЕЦ 3 ГОДИШНО ДЕТЕ ГО УДИРАЛ СО ДРВЕН ПРЕДМЕТ ПО ТЕЛОТО, ГО ГРИЗЕЛ И МУ ГИ СТАВАЛ РАЦЕТЕ НА ШПОРЕТОТ

Следна статија

„МАКСАМ ФАЈТ“ ОД ПРИЛЕП ПРОСЛАВИ 12 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

Најново од Вести