ВЛАДАТА ГО ПРОДОЛЖИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ

Владата на Македонија на денешната седница донесе одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти до полноќ во работните денови, и до 1 часот после почноќ за време на викендот.

loading...


loading...