ВЛАДИМИР ПАНЧЕВСКИ: КАКО ПАРТАЛ МЕ ИСФРЛИЈА ОД КАНЦЕЛАРИЈА

//

Ете и тоа го дочекав, утрово избркан како партал од канцеларијата и судската зграда, судски полицаец дојде да ја заклучи канцеларијата, ни одлука сум примил, ни официјално сум известен, ниту сум известен за било која од постапките на прогон против мене, освен од медиуми.

Така функционира овој криминален систем!

Тоа е таа ”благодарност” на системот за 24 години стаж во правосудните органи од кои 11 години судиски стаж во Кривичниот суд со потврдени најдобри резултати!Слава на Зоран Заев и Радмила Шеќеринска, напиша на својот facebook профил судијата Владимир Панчевски.

Претходна статија

ГРАЃАНИТЕ СЕ БУДАТ: САМО 25% БИ ГЛАСАЛЕ ЗА ТРОЕЦОТ СДСМ-ДПМНЕ-ДУИ

Следна статија

СПАСОВСКИ ПРЕКУ FACEBOOK ГИ ПОВИКУВА ГРАЃАНИТЕ ДА ПРИЈАВУВААТ КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈА

Најново од Вести