СПАСОВСКИ ПРЕКУ FACEBOOK ГИ ПОВИКУВА ГРАЃАНИТЕ ДА ПРИЈАВУВААТ КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈА

/

Граѓаните да ги пријавуваат сите случаи на корупција, заеднички да се бориме против криминалот и корупцијата којшто ја јаде Македонија на секој можен начин. Ни ги јаде новите работни места, ја јаде и економијата и развојот на Македонијa, вели Спасовски, но не кажува дали ако криминалот и корупцијата се дело на припадници на ДУИ некој ќе си го мрдне прстот да ги спречи и казни.Претходна статија

ВЛАДИМИР ПАНЧЕВСКИ: КАКО ПАРТАЛ МЕ ИСФРЛИЈА ОД КАНЦЕЛАРИЈА

Следна статија

СЕ СТАВААТ ЛИ СЛУЖБИТЕ ПОД ПАРТИСКА КОНТРОЛА?

Најново од Вести