ВМРО-ДПМНЕ СО НАД 500 АМАНДМАНИ БЛОКИРА ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА (ВИДЕО)

//

ВМРО-ДПМНЕ поднеле над 500 амандмани за измените за Законот за здравствена заштита, изјави денеска Мартин Костовски, пратеник на СДСМ.

„Овој факт, оваа информација го демантира тврдењето на ВМРО-ДПМНЕ дека имаат проблем само со промена на Деловникот“, вели Костовски.Претходна статија

„КУПИ СО СРЦЕ“- ДОБРОТВОРНА ИНИЦИЈАТИВА НА СОПРУГАТА НА БУГАРСКИОТ АМБАСАДОР ВО МАКЕДОНИЈА БИЛЈАНА АНГЕЛОВА И ЗДРУЖЕНИЕТО „ВО МОЈОТ СВЕТ“

Следна статија

МАСАКРИ И МАСАКРИ-ИЗВИНИ И ИЗВИНИ

Најново од Вести