ВО МАКЕДОНИЈА ПОЧНАА ДА СЕ СЕЧАТ ТОРТИ И ЗА ЛАЈКОВИ НА FACEBOOK

Директорот на Фондот за иновации Јован Деспотовски, открил иновативен начин да се заблажи со колегите… „Трибуна“ прашува дали ќе има парче торта и за снаата на Цветанка Ласкова.