ВО ЖИВО ПРЕД ВЛАДА: МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ

//
Претходна статија

ПРОБАЈТЕ ДА НЕ СЕ НАСМЕЕТЕ (ВИДЕО)

Следна статија

ЧУДО: НА МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ РЕЧИСИ НЕ СЕ ГЛЕДААТ СРПСКИ И ЈУГОСЛОВЕНСКИ ЗНАМИЊА

Најново од Вести