(ВО ЖИВО) СЕ ИЗВЛЕКУВА ПАДНАТО ВОЗИЛО ВО ВАРДАР

Пожарникарите заедно со припадниците на полицијата во моментов од водите на Вардар во близина на болницата Систина го извлекуваат превртеното возило.