(Во живо) Собраниската седница за заклучоците за т.нар. француски предлог

//

Овде можете да ја проследите собраниската седница за заклучоците за т.нар француски предлог. Денеска пратениците треба да гласаат за предлогот.Претходна статија

Слободен да мразам

Следна статија

Шефот на Делегацијата на ЕУ Дејвид Гир ќе ја следи во живо седницата за францускиот предлог

Најново од Вести