ВРАБОТЕН ВО ОПШТИНА СТРУГА ПОЗИТИВЕН НА КОВИД-19- СЛУЖБИТЕ НЕМА ДА РАБОТАТ ДО НАРЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК

Вработен во општинската администрација во Струга е позитивен на Ковид-19, па затоа Локалната самоуправа донела одлука службите во Општината да не работат до наредниот понеделик.

loading...

Општината ги повика вработените во администрациајта да останат во самоизолација, а при евентуална појава на сипмтоми на коронавирус да ги контактираат матичните лекари.

Во меѓувреме ќе се анализираат и проверуваат сите контакти што вработениот ги имал со останати лица во Струга за да се откријат евентуални други инифцирани.

loading...