YOUTUBE Е СПАСОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЃАНИ ОД ПОЛИТИКАТА

Во моментот на светската мрежа за видео споделување Youtube за Македонија најпопуларни се музичките видеа. Првото место го држи Влатко Лозаноски-Лозано со неговата музичка нумера „Надеж“. Во првата десетка на најпопуларни видеа во моментот можеме да ги видиме уште неколку видеа на албански изведувачи, една епизода од популарните турски серии (за кои не се знае, која од која е популарна), некаква глупава вест за наводна веридба на српска старлета и видео со совети како другарите да те мислат за попаметен.

Popular Right Now – Macedonia