|

ЗАЕВ КАЖА КОГА ГО ПРИЈАВИЛ СЛУЧАЈОТ „РЕКЕТ“

„Денес добив прашање од медиумите за точниот датум кога сум го пријавил случајот „Рекет“. Проверив и ја известувам јавноста дека случајот „Рекет“ го пријавив на 22 април 2019 година“- стои во објавата на официјалната facebook страна на премиерот Зоран Заев.Слични Објави