ЗАЕВ НАЈАВИ БОРБА ПРОТИВ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ И ШИРЕЊЕТО ДЕЗИНФОРМАЦИИ

//

Дезинформациите се еден од главните предизвици на демократијата и алатка за манипулација на граѓаните. Злоупотребата на технологија стана сериозен упад во демократските процеси и сериозно се заканува да влијае на довербата на граѓаните во институциите. Република Северна Македонија во изминатите две години се соочи со масовно ширење дезинформации, а дел беа споделени и од територии на други држави“, рече Заев.Претходна статија

АРСОВСКИ: КОИ СЕ ДРУГИТЕ ЛУЃЕ КОИ РЕКЕТИРАЛЕ ВО ИМЕ НА КАТИЦА ЈАНЕВА И НА СЈО?

Следна статија

ЗАЕВ: ЈАС ВЕЌЕ КОРИСТАМ НОВ БРОЈ И АПАРАТ СО БЕЗБЕДНОСЕН ПРОТОКОЛ!

Најново од Вести