| |

ЗАЕВ : СИГУРНА ИДНИНА ЗА НАШИТЕ ДЕЦА

Наша обврска е денес, да носиме одлуки за доброто на нашите деца утре. Многу години од сега, тие нема да нѐ прашаат од која политичка партија бевме. Нема да прашаат дали победивме или изгубивме на избори. Ќе нѐ прашаат што направивме за доброто на нашата земја и нивната иднина. Јас верувам дека со гордост ќе зборуваме за нашите големи одлуки.Слични Објави