ЗАФИРОВ (ГДУ): ФИРМИТЕ ЗАГАДУВАЧИ СЕ ДОГОВОРААТ СО СДСМ И ДПМНЕ, ТЕМАТА СО ЗАГАДУВАЊЕТО ДА СЕ АМОРТИЗИРА

//

„Фирмите загадувачи се договараат со СДСМ и ДПМНЕ со цел прашањето за загададувањето да се амортизира и да се претвори во секојдневна тема. За возврат истите тие фирми нудат пари и гласови за големите партии“, изјави членот на УК на ГДУ Стојанче Зафиров, во емисијата „168- Анализи и коментари“ на штипската телевизија „Стар“.Претходна статија

БРИТАНИЈА ВО ПЕТОК НА ПОЛНОЌ ИСТАПУВА ОД ЕУ

Следна статија

ЧУЛЕВ: БЕЗ ДА СЕ ПОЧИТУВА ЗАКОНОТ ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ДОНЕСЕНИ СЕ РЕШЕНИЈА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВРАБОТЕНИ

Најново од Вести