| |

Здружението „Цар Борис III“ од Охрид организира панихида за војводата Тома Давидов

На 15 март (вторник) Здружението „Цар Борис III“ од Охрид, организира панихида за војводата Тома Давидов. Панихидата ќе се одржи во селото Оздолнени со почеток од 10:30 часот.

Збирно место ќе биде новата автобуска во Охрид, од 9:15 до 9:30 часот.Слични Објави