ЖАН МИТРЕВ: КОГА МИНИСТРИТЕ ГО ПИЕЈА УТРИНСКОТО КАФЕ, ЈАС ЈА ПОЧНУВАВ ВТОРАТА ОПЕРАЦИЈА!

//

Континуирана дразба која на некој начин треба да се спречи – вака се доживува себеси кардиохирургот Жан Митрев, кој вели дека неговата кариера поминала низ големи турбуленции. Првиот македонски доктор кој направил трансплантација на срце во германска болница многупати бил исправен пред низа предизвици – од идеолошки бариери до практични проблеми. Раскажувајќи ја својата професионална приказна, докторот се сеќава дека со неговото враќање од Германија во Македонија не бил свесен дека како што вели, објавува војна на цел еден систем… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

ПРАТЕНИКОТ ЉУПЧО ДИМОВСКИ ЌЕ ДАДЕ ИСКАЗ ЗА КРВАВИОТ ЧЕТВРТОК ВО ОБВИНИТЕЛСТВОТО

Следна статија

Најдобриот македонски ММА борач Дејан Стефаноски ќе се бори на турнирот European beatdown 3

Најново од Вести