ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИ ТВРДИ ДЕКА 95 ПОСТО ОД МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ГЛУПИ- ГЕРОСКИ РЕАГИРАШЕ

//

„Ауууу… Чекајте, да не грешам нешто, нели Ориѓански беше наш дипломат во Тирана? Имам прашање за министерот Никола Димитров – смеат ли македонските дипломати на ваков начин да ги изразуваат своите лични ставови? Дали е тоа според правилата на службата? И суштинското прашање, секако – дали Македонија во странство ја застапува и еден дипломат кој смета дека 95 отсто од Македонците се глупави?“, напиша на својот facebook профил, новинарот Бранко Героски.Претходна статија

ДИМИТРИЕВСКИ НЕ СМЕЕЛ ДА ГО НАПУШТИ СВОЈОТ ДОМ ЗА ВРЕМЕ НА САМОИЗОЛАЦИЈА

Следна статија

1 МАЈ, НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ

Најново од Вести