| |

ЗОРАН КОСТОВСКИ: СРЕДБАТА СО МИЦКОСКИ БЕШЕ СЛУЧАЈНА НА ШЕТАЧКАТА ЗОНА ВО ШТИП

Порталот „Трибуна“ го контактираше претседателот на штипскиот огранок на ВМРО-Народна партија, Зоран Костовски во врска со написот: ДАЛИ ВМРО-НП ШТИП ПРЕМИНУВА ВО ВМРО ДПМНЕ? Еве што извјави за нашиот портал г-нот Костовски:

„Средбата со Мицкоски беше случајна, на шетачката зона во Штип. Немам друг коментар. Се работи за тотална случајност, и за да биде уште поинтересно, човекот со кого јас шетав е член на СДСМ, и тој се поздрави, ама ете јас сум поинтересен во случајот “.Слични Објави