26 ИНСТИТУЦИИ ЌЕ ДОБИЈАТ БЕСПЛАТНА СТОКА ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ОДЗЕМЕН ИМОТ

/

26 институции, меѓу кои Министерството за труд и социјална политика, општини, за потребите на училиштата, Црвен крст, Комисија за односи со верските заедници за потребите на манастирите, Комисија за односи со верските заедници и религиозните групи за потребите на ИВЗ, ќе добијат бесплатна стока, односно над 100.000 парчиња текстил, обувки, канцелариски материјал, апарати за домаќинство од Агенцијата за управување со одземен имот.

Претходна статија

ШТИПЈАНЕЦ ДВЕ ГОДИНИ ЗЛОУПОТРЕБУВАЛ СРЕДСТВА ОД ИПАРД

Следна статија

ЦИПРАС ДО НОВА ДЕМОКРАТИЈА: СРЕЌНО ВРАЌАЊЕ ВО РЕАЛНОСТА

Најново од Вести