6 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА ИЗЛЕГУВАТЕ СО ПОМЛАД МАЖ

Прочитајте ги овие 6 добри причини кои апсолутно го заслужуваат вашето внимание, зошто да излегувате со помлади момчиња од вас:

1. Сексот е пострастен
Младите мажи се по енергични, побрзо се возбудуваат и секогаш сакаат страстен секс. Што има подобро од тоа …

2. Се трудат 100 пати повеќе за да ве импресионираат
Ова е неоспорен факт. Секој маж има скриен сон за заведување на постара жена и поради тој ќе стори сé што може да ве заведе.

3. Вие ја „играте играта“
Нема да имате бесмислени конфликти, бидејќи ќе „командувате“ и смело ќе донесувате одлуки, и тој ќе ве поддржи во сè. Ова не значи дека тој е без став, туку напротив – ќе ги почитува вашите одлуки, бидејќи вие  имате повеќе искуство.

4. Верен ви е
Обично, кога еден маж е помлад, тој ќе сака да го задржи овој однос стабилен и ќе биде максимално посветен на врската. Се разбира, не се потпирајте само на тоа, туку опсипете го со грижа и љубов за да се чувствувате значајно и посакувано.

5. Ве почитува
Многу често мажите ја „земаат“ жената „здраво за готово“, но кога имате помлад дечко од вас тоа нема да се случи. Тој ќе ви се восхитува и ќе ве натера да се чувствувате како неговата кралица.

6. Бидете интимни со маж помлад од 35 години
Ако не сте се обиделе, не можете да знаете … Нема да зажалите 😉