А. ЈОРДАНОВ: ИВАНОВ ЌЕ БИДЕ ПРИНУДЕН ДА ГО ПОТПИШЕ ДОГОВОРОТ ЗА ИМЕТО СО ГРЦИЈА

//

Поранешниот амбасадор на Република Бугарија во Македонија, Александар Јорданов во утринската програма на бугарската БТВ, изјави дека претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, ќе биде принуден да го потпише Договорот за името со Грција. Според Јорданов Иванов не се однесува како одговорен надпартиски лидер на држава и ги штити интересите на ВМРО-ДПМНЕ. Погледнете ја целата емисија со гостувањето на поранешниот амбасадор во Македонија.Претходна статија

АДМИНИСТРАТИВНИ РЕФОРМИ И ПОЧИТУВАЊЕ НА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО КОН ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ

Следна статија

ТРИЕСЕТ И ТРЕТО ИЗДАНИЕ НА ШКЛ

Најново од Вести

Историскиот музеј во Благоевград ќе претстави две монографии, за ВМРО и за улогата на активните жени во бугарските заедници во Македонија и Одринска Тракија

Во Регионалниот историски музеј – Благоевград денеска ќе бидат претставени две монографии на д-р Елена Александрова,