Претходна статија

АМАБСАДОРОТ НА САД, ЏЕС БЕЈЛИ И МИНИСТЕРОТ ЗА КУЛТУРА АСАФ АДЕМИ ГО ОТВОРИЈА СИМПОЗИУМОТ ЗА МЕНАЏМЕНТ ВО КУЛТУРАТА

Следна статија

СУДИР СО РЕАЛНОСТА ВО МАКЕДОНИЈА (ВИДЕО)

Најново од Истакнато

Првиот човек на бугарската служба за безбедност ДАНС и министерот за внатрешни работи на Бугарија заминуваат за Скопје за да обезбедат непречено прославување на годишнината од раѓањето на Гоце Делчев

Бугарскиот премиер Г’л’б Донев разговараше телефонски со премиерот на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски. Двајцата премиери