АДВОКАТ СНИМАН КАКО КРАДЕ – ДРАГАН ГАЏОВ ЌЕ ГИ БРАНИ ШТИПСКИТЕ НАСИЛНИЦИ

//

Адвокатот крадец – Драган Гаџов кој беше фатен како краде низ штипските продавници и кој беше објавен од страна на ПресЦенар , ќе ги брани штипските насилници кои претепаа девојче и го снимаа.

Тие не успеаа да најдат адвокат кој ќе ги брани и покрај тоа што членови на нивната фамилија интензивно се јавувале на голем број на адвокати, кои одбиле да ги застапуваат. Поради ова, судот им додели адвокат по службена должност, крадецот Драган Гаџов.Извор: ПресЦентар

Претходна статија

ПЕТГОДИШНО ДЕТЕ ПОЧИНА ВО БРИТАНИЈА ОД КОРОНАВИРУС , НАЈМЛАДА ЖРТВА ВО ЕВРОПА

Следна статија

МАКЕДОНИЈА НА ТРЕТО МЕСТО ПО БРОЈ НА ЗАБОЛЕНИ ОД КОРОНА ВИРУС МЕЃУ ЗЕМЈИТЕ ОД НАЈБЛИСКОТО ОПКРУЖУВАЊЕ

Најново од Вести