| |

АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ ОД ВМРО ДПМНЕ НАЈАВИ ПРОТЕСТИ НА ЕСЕН, АКО НЕМА ДАТУМ ЗА ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ

Ние ќе продолжиме силно да притискаме за предвремени парламентарни избори. Предвремени парламентарни избори можат да се случат со договор кој што ние би го направиле со СДСМ и со останатите политички партии, за определување на датум. Или можат да се случат преку мacовни протecти на улица- рече во интервју за Канал 5, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.Слични Објави