| |

АМДИ БАЈРАМ: РОМИТЕ ЌЕ ГО ПОДДРЖАТ РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ИМЕТО

Амди Бајрам во собраниската говорница изјави дека, сите Роми во Македонија ќе го поддржат референдумот  за договорот со Грција и додаде дека 72% до 75% е сигурен дека референдумот ќе биде успешен.

Слични Објави