|

Ангелов: Нема информации за горење на било какви опасни материи во Охис

Како што извести директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, гаснењето на пожарот во Охис е во завршна фаза.

– Нема информации за горење на било какви опасни материи, кажа Ангелов и додаде дека откако ќе биде изгаснат ќе имаат повеќе информации за пожарот.

Слични Објави