Антиќ: Ќе се вратам во репрезентацијата, но само во еден случај

Перо Антиќ е навистина актуелен во српската спортска јавност на почетокот на новата 2018 година, па така по опширното интервју за „Блиц“, ова утро интервју со македонскиот кошаркар беше објавено и од страна на „Спорт Клуб“ во кое меѓу другото, играчот на Звезда зборува и за неговото евентуално враќање во репрезентацијата… (Прочитајте го целиот напис овде)