|

Антикорупциска ќе одлучува дали ќе отвори случај за Бесмира Ејупи

Антикорупциската комисија  допрва ќе одлучува дали ќе отвори случај по обвинувањата на опозициската ВМРО-ДПМНЕ дека тв-презентерката Бесмира Ејупи е вработена во МНР и дали некој влијаел за нејзиното вработување.

Од Државната комисија за спречување на корупцијата велат треба да се утврди дали има спорни моменти за нејзниот работен ангажман…

Целиот напис прочитајте го овдеСлични Објави