(АУДИО) БОМБИТЕ НИКАКО ДА ПРЕКИНАТ ДА ПУКААТ: АДВОКАТ РАЗГОВАРА ЗА МИЛИОНИ

Според непотврдени информации на аудио записот се слуша гласот на Васил Димишков, адвокат од Скопје. Новите бомби се објавени на youtube каналот Alibaba Tredici. Слушнете за што точно се зборува во овие материјали: