Претходна статија

НА КОЈ НАЧИН, ЦРВЕНОТО МЕСО И НЕГОВИТЕ ПРЕРАБОТКИ ПРЕДИЗВИКУВААТ РАК

Следна статија

БЕШЕ НА ВРВОТ, НО ЕДНА ВЕЧЕР ПРОМЕНИ СÈ: МЕ ВРЗАА ТОЛКУ ЦВРСТО ШТО РАЦЕТЕ МЕ БОЛЕА СО ДЕНОВИ

Најново од Видео

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,