БЕТМЕН ВО ОДБРАНА НА МИЛЕ

//

„ Миле го шетате најбезобразно и најнечовечки на релација дома-шутка-дома-шутка-дома-шутка, па денес и срце ќе оперират ко притвореник. Еееј, срце. Операција. Немат три мали деца тој? Или сите сме еднакви пред законот само некои се поеднакви од другите? “ пишува во еден од своите статуси на facebook, водачот на протестите за заедничка Македонија и поранешен критичар на Никола Груевски (Николае Чаушеску), Богдан Илиевски-Бетмен велит.Претходна статија

ЈОХАН ФРАНК: СО ПОТПИШУВАЊЕТО НА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР ЗЕМЈАТА ПОКАЖА СИЛНО ЛИДЕРСТВО

Следна статија

ВЛАДАТА НА МАКЕДОНИЈА ГО УТВРДИ ПРЕДЛОГ-ЗАКОНОТ ЗА ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА УПОТРЕБА НА ЈАЗИЦИТЕ

Најново од Вести