БОКИ 13 НУДИ 140 ИЛЈАДИ ЕВРА ГАРАНЦИЈА ЗА ДА МУ СЕ УКИНЕ ПРИТВОРОТ

//

Обвинетиот во случајот Рекет, Бојан Јовановски бара укинување на притворот за како гаранција дека нема да побегне, понудил гаранција од имот во вредност од над 142 илјади евра.

Според жалбата на одлуката од Кривичниот совет за продолжување на притворот, која денеска ја разгледува Апелациониот суд,

Јовановски како гаранција понудил куќа и дуќан чија проценета вредност е 142 илјади евра.

Јовановски побара укинување на притворот и од судечкиот совет во Рекет, но тоа барање му беше одбиено.Јовановски е во притвор од јули 2019 година.

Претходна статија

ШПАНСКИОТ НОВИНАР КОЈ ЗАКАЧИ КОРОНАВИРУС ВО МИЛАНО: НАЈДОБРА ВЕСТ Е ШТО НИКОГО НЕ СУМ ЗАРАЗИЛ!

Следна статија

ПРИЛЕП ГО ОТКАЖУВА КАРНЕВАЛОТ ЗА ПРОЧКА

Најново од Вести