| |

БОЛЕН МИ ЛЕЖИ СЕАД КОЧАН- НЕМА БАРАЊЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА КАЗНАТА

Бизнисменот Сеад Кочан во среда, 17 јули, треба да се јави во затвор да ја издржи затворската казна од четири години и осум месеци во предметот „Труст“ на СЈО. Меѓутоа, тој веќе неколку дена хоспитализиран во една приватна болница и тоа најверојатно ќе го одложи неговото заминување во затвор. Од судот инфораа дека до нив нема официјално барање, за одложување на казната. Сепак, таквото барање може да стигне и попладнево или утре ако е испратено по пошта.Слични Објави