БРАТ ЉУБЕ СЕ ЈАВИ: ДА СЕ ОТВОРАТ АРХИВИТЕ И ДА СЕ ВИДИ КОЈ КОДОШЕЛ НА БЕЛГРАД

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика.Демократијата бара различни мислења, ставови како и дебати на битни теми.Но, неминовна и ноторна потреба е да се реши една работа која со децении се пролонгира (проблем кој го влечат повеќето екс-ју републики).Да се отворат архивите на УДБА и да се види кој кодошел на Белград.Можеби, тие што сега најмногу креваат врева ќе се најдат на списоците…, напиша на фб Љубе Бошкоски.

loading...

Храброста на политичарите да ја кажат вистината е прогресивен и потребен чекор во македонската политика. Демократијата…loading...
Posted by Љубе Бошкоски / Ljube Boshkoski on Четврток, 26 ноември 2020