|

БРИТАНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ ДОБИЛЕ УРНЕБЕСЕН ОДГОВОР ОД СТРАНА НА МОТОЦИКЛИСТ ШТО ВОЗЕЛ СО ПОВЕЌЕ ОД 200 КМ ВО ЧАС

Англиската полиција сопрела на автопат мотоциклист кој возел со брзина од 209 км/ч и кога го прашале зошто возел толку брзо, добила интересен одговор:

„Бегав од коронавирусот. Мислев дека се помали шансите да се заразам ако возам побрзо“, кажа моторџијата, кој секако дека ќе бида казнет за тоа што го направил.Слични Објави