Бугариja ја отфрилила нотата на Русија

//

Бугарија ја отфрлила нотата на Русија, јавува БГНЕС.

Амбасадорката Елеонора Митрофанова ќе го постави прашањето за затворање на руската амбасада во Бугарија, што соодветно ќе доведе до затворање на бугарската амбасада во Москва.Претходна статија

Владејачката коалиција го разгледува предлогот на француското претседателство

Следна статија

Бугарските новинари кои беа нападнати со камења близина на Босилеград, дале изјави пред српското обвинителсто

Најново од Вести