ЧАВКОВ КАКО ЕДЕН ВИСТИНСКИ ПАРТИСКИ ВОЈНИК И ОД ПРИТВОР ГИ СТЕГА РЕДИЦИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ

1.Нарачката на мафијата која владее со Република Македонија е реализирана:

-Монструозно обвинение – неосновано

-Драконска казна

Ги повикувам сите членови и симпатизери  на ВМРО ДПМНЕ како и добронамерните граѓани на Република Македонија кои не се политички определени да се обединат околу каузата на ВМРО ДПМНЕ и да се порази злосторничката организација која ги киднапира сите институции.

ПОДЕЛБИТЕ СЕ ВО КОРИСТ САМО НА МАФИЈАТА!

2.Вилата на Халкидики(ако ја најдете да постои), ја поклонувам на „истражувачките новинари“.

3.Најавувам тужба за фингираната службена белешка, стои во објавата на профилот на Митко Чавков.