|

Д. МИТРЕВ (ГДУ): СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ И ДУИ ЈА КОРИСТАТ МОМЕНТАЛНАТА СИТУАЦИЈА СО КОРОНАВИРУСОТ ЗА СОБИРАЊЕ НА ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ

„СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ со секоја своја изјава за моменталната состојба собираат политички поени. Лидерите се собираат за да одлучуваат за се во државата, ако веќе се зависи од нив, зошто ни е тогаш парламентот“, стои во објавата на членот на УК на ГДУ, Добре Митрев објавена на неговата facebook страна.

Погледнете што изјави Митрев во своето гостување во емисијата „168 Анализи и коментари“ на штипската ТВ Стар.Слични Објави