Д-Р БЕЌАРОВСКИ: ДОК ХОЛИДЕЈ БИЛ ВО ПРАВО ШТО СТЕТОСКОПОТ, ГО ЗАМЕНИЛ СО РЕВОЛВЕР

Со гневна порака на социјалната мрежа Facebook се јави директорот на клиниката по токсикологија д-р Нико Беќаровски, откако лекар од истата клиника беше физички нападнат од пациент.

loading...

„Попладнево повторно ФИЗИЧКИ нападнат и ПОВРЕДЕН доктор на своето работно место.Дали покрај маските, везирот, ракавиците, ќе мора да носиме и нунчаки за самоодбрана???Док Холидеј бил во право што стетоскопот, го заменил со револвер“, напиша д-р Беќаровски.


loading...