Д-Р ДАНИЛОВСКИ: ПОТРЕБНИ СЕ ИТНИ И СТРОГИ МЕРКИ, ЗА ДА НЕ НИ СЕ СЛУЧИ КАТАСТРОФА

Д-р Драган Даниловски предупредува дека за да не се случи катастрофа е потребно воведувањето на итни строги рестриктивни мерки без сентименталности.

loading...

„Да се воведе полициски час не од 23 часот туку можеби од 21 и ограничување на движењето во некои области каде бројот е поголем, ограничување на работното време на фирми и водење сметка за јавниот превоз. Јавниот транспорт е изворот на сите проблеми.Не може вие да ограничите 50% патници во автобусите, а воедно да не понудите поголем број на автобуси, изајви Даниловски за Сител.


loading...