Д-Р ЛАЗАРОВ: СЕ ЗАЦРНИЈА ЦЕЛИ СЕМЕЈСТВА ЛУДАЦИ ЕДНИ, ЈЕБАЛЕ ВЕ КАФАНИ

„Се распадна општеството во скоро секој сегмент, економски колабираме, образованието е суспендирано а медицинарите се фрлени во оган веќе година дена без пауза, лек нема ни на повидок, со вакцините дебакл тек ќе гледаме,ама НЕ, кафаните се најбитни, да се шљока и да се гнете е побитно??? Се зацрнија цели семејства бе лудаци едни, борбата не е ни приближно завршена, какви угостителски објекти олабавување какви бакрачи.Со извинување однапред, ЈЕБАЛЕ ВЕ КАФАНИ!“, напиша на фб познатиот лекар д-р Ненад Лазаров.

loading...loading...