(ВИДЕО) МАЛИОТ СИН НА ПОЗНАТ БУГАРСКИ НОВИНАР НАПРАВИ НЕШТО ПРЕКРАСНО ВО НЕГОВ СПОМЕН

Малото синче на познатиот бугарски новинар Милен Цветков, којшто беше убиен од несовесен возач употребил дрога и алкохол, направи нешто прекрасно во спомен на својот татко.

loading...

Малиот Бојан со помошта на својата мајка и пријатели на неговиот татко ја посади нивната Божикна елка во Борисовата градина во Софија, омиленото место за прошетка на неговиот покоен татко.

Погледнете повеќе во видеото:loading...