Д-Р Н. ЛАЗАРОВ: СО НОВИТЕ МЕРКИ ЌЕ ГИ НАТЕРААТ ЛУЃЕТО ДА СИ ГИ КУПУВААТ ЛЕКОВИТЕ НА ПРИВАТНО

//

„Ова се едни мали џентелменски и можеби неџентелменски потези на кои што народот треба да се натера да иде на приватно да си купи лекови, бидејќи за на приватно не ти треба здравствена легитимација. Како е тоа нормално и законски?“- изјави д-р Ненад Лазаров од Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари за тв Алфа .

Претходна статија

ПАЦИЕНТИ СЕ ЛЕЧЕЛЕ НА ШТИПСКА ОРТОПЕДИЈА – А ДОБИЛЕ ХЕПАТИТ Ц. БОЛНИЦAТА ВОВЕДУВА ВОНРЕДНИ МЕРКИ

Следна статија

ТОРТЕВСКИ: ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ПРИТВОРЕНИТЕ ПРАТЕНИЦИ КОИ ГЛАСАА ЗА УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ Е НАРАЧКА НА ЗАЕВ

Најново од Вести