ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА: ГЛАВНИОТ ЛИК ОД УРНЕБЕСНАТА КОМЕДИЈА „БОГОВИТЕ ПАДНАА НА ТЕМЕ“…

//

Дали се сеќавате на оној симпатичен бушман, главен лик во култната комедија „The Gods Must Be Crazy“? Неговото име е Nixau Toma и бил платен 300 долари за својот ангажман во снимањето на првиот дел, додека за вториот добил околу 80 илјади долари. Самиот филм со неговите два дела заработил повеќе од 60 милиони долари.

Претходна статија

МЕСУТ ОЗИЛ СО ПОДДРШКА ОД СВОИТЕ ТИМСКИ КОЛЕГИ

Следна статија

ИЗЛОЖБА НА ОРИГИНАЛНИТЕ ВИНИ ПУ ИГРАЧКИ

Најново од Истакнато