|

Делови од Карпош и Кисела Вода без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош и Кисела Вода.

− во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од објектите со парни броеви од бр.2 до бр.14, на улицата Козле во општина Карпош.

− во периодот од 08.00 до 14.00 часот, корисниците од улиците Герника 2 и Герника 4, село Драчево од ТС село Драчево 8 во општина Кисела Вода.

Слични Објави