ДИМИТРОВ: ГОЛЕМА ЧЕСТ Е КО-ПРЕТСЕДАВАЊЕТО СО БЕРЛИНСКИОТ ПРОЦЕС

/

„Чест и одговорност, но и признание. Ќе ко-претседаваме со Берлинскиот процес, како прва земја од Западниот Балкан во ваква улога, по претседавањето на Германија, Австрија, Франција, Италија, Велика Британија и Полска“- напиша на својот профил министерот за надворешни работи Никола Димитров.

Претходна статија

СДСМ: ЗАПОЧНА ДИСТРИБУЦИЈАТА НА “ЕВРОПСКАТА МЛАДИНСКА КАРТИЧКА”

Следна статија

БЕКТЕШИ: НОВАТА СТРАТЕГИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА ДО 2040 ГОДИНА КОМПЛЕТНО СЕ ПОТПИРА НА 5-ТЕ СТОЛБА НА ЕВРОПСКАТА ЕНЕРГЕТСКА СТРАТЕГИЈА

Најново од Вести