| |

ДИМИТРОВ НИКАКО ДА ГО ПРЕТСТАВИ ОТЧЕТОТ ПРЕД ПРАТЕНИЦИТЕ

Продолжението на 16. седница на Комисијата за надворешна политика, закажана за денеска, на која требаше да даде отчет министерот Никола Димитров, е презакажана за 1 август 2018 година, во 10 часот, во Сала „Борис Трајковски“. Седницата е презакажана поради одредени собраниски обврски поврзани со координацијата на пратеничката група, во врска со најавената пленарна седница за утврдување на референдумското прашање во однос на Договорот помеѓу Република Македонија и Република Грција, соопшти Собранието.Слични Објави