ДИМИТРОВСКА ДО „ШАРЕНИТЕ“: НЕ ЛАЖЕТЕ ДЕКА СТЕ БИЛЕ МАНИПУЛИРАНИ

#ШаренитеБилеМанипулирани ⁉️🤔
Вие бе од вмро дпмне,Не ми е јасно ,како може да ги сожалувате #Шарените како Ќулав(ф)кова и останати.
#ДоШарените Пази молим те,па велите ,,Бевме Манипулирани” .па идете бре у три лепе , не сте лица со ментална ретардација кукате по ФБ,медиуми,портали..Тоа е исто како јас да кажам ,,Мене ВМРО ДПМНЕ”ме изманипулира ?..како можам да кажам такво нешто кога при здрав разум бев прва на митинзите ,протестите,против двојазичноста,протести за Слобода на луѓето од 27ми едноставно не е убаво да лажам..и сеа?? Вие манипулирани?А рушевте режим?Грујо го рушевте ?? Вие сте дното на оваа држава ,вие сте оние лесни за манипулација(шу знам па може сте и со ментална ретардација,who knows)..Затоа секогаш и за едните и за другите ке бидете ситна боранија (ситни монети за поткусурување).Немате свој суверенитет над своето Јас,безкарактерни амеби ,Вие сте дното на оваа Држава Р.МАКЕДОНИЈА
(И да,тргнете тоа личните навреди кон моите браќа од вмро дпмне(,и покрај тоа што тргнав по својот пат сеуште контактирам и се дружам со нив-затоа избришете ги објавите кај што ги нарекувавте небањати,жмроњи итд ,скринпринтови има.Иако веќе не ги подржувам политиките ниту на #дпмне ниту на #сдс Барем знам за што ке се борам .Да, за правата на лицата со попреченост ..а вие?и престанете да плачете по медиумите ,вие сте типичен пример како никој не треба да ве почитува нити во вмро дпмне ниту во сдс ..бидејки Вие сте тие Манипулатори
#ПродадениШарени тоа ви е вистинското Име и Презиме, напиша на facebook активистката за правата на лицата со попреченост Бранкица Димитровска.