ДИСЦИПЛИНСКАТА КОМИСИЈА ЗА ИНСПЕКТОРОТ ШТО ГО ОТКРИ СКАНДАЛОТ СО ЛАЖНИТЕ ЗВАЊА НА ДУТ ЗАБРАНЕТА ЗА НОВИНАРИ

//

Валерија Анастасова, претседателката на дисциплинската комисија, која треба да расправа за постапката со инспекторот Ѓорѓи Илиевски, пред почетокот на седницата на новинарите им рече дека не им е дозволено да присуствуваат на седницата, јавува А1 Он.

На прашањето зошто е тоа така, Анастасова ги информирала присутните колеги дека требало да се најават претходно.

Претходна статија

ПОВЕДЕНА ПОСТАПКА ЗА РАЗБОЈНИШТВОТО КАЈ СЕНДВИЧАРАТА „ВИЛИ“

Следна статија

ВИДЕО: ВУЛИН ЗА ПАДОТ НА СРПСКИОТ ХЕЛИКОПТЕР ШТО СЕ СЛУЧИ НА ВОЕНА ВЕЖБА

Најново од Вести